Τρίτη 28 Ιουνίου 2016


Καθιερώθηκε το δικό σας live












Μια διαφορετική βραδιά για όλους εσάς που μας συντροφεύεται και μας εμπιστεύεσται με την Ζωντανή μας μουσική από ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν.
Σας ευχαριστούμε ....

bakos giannis

ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ

Γιαουρτλού κεμπάπ (αυθεντική συνταγή)

Τι χρειαζόμαστε:

Για τα κεμπάπ
  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά περασμένο δύο φορές
  • 500 γρ. αρνίσιο κιμά περασμένο δύο φορές
  • 2 αυγά
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 25 γρ. αλάτι
  • 15 γρ. μαύρο πιπέρι τριμμένο ή bull bibber
  • 4 γρ. κύμμινο τριμμένο
  • 10 γρ. μπαχάρι τριμμένο ή Yeni bahar και kiofte baharat
  • 5 γρ μπούκοβο καυτερό
  • 5 γρ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 λίτρο γάλα
  • 2 γρ. τσιμένι
  • 3 γρ. ρίγανη
  • 3 γρ. κόκκινο καυτερό πιπέρι
  • 4-5 φέτες ψωμί μουσκεμένο στο γάλα
Για τη σάλτσα
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. κόκκινο πιπέρι
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • αλάτι κατά βούληση
Συνοδευτικά
  • πίτες για σουβλάκια ψημένες και κομμένες σε κομμάτια
  • 1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κ.σ. ξερό δυόσμο
  • Πώς το κάνουμε:

    1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μία λεκάνη και ζυμώνουμε.
    2. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες, πλάθουμε και ψήνουμε στη σχάρα.
    3. Βάζουμε το λάδι με το βούτυρο να κάψει σε κατσαρολάκι και προσθέτουμε τον πελτέ.
    4. Μαγειρεύουμε μέχρι να γλυκάνει ο πελτές και προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και αλάτι.
    5. Σερβίρουμε με ψημένες πίτες γιαούρτι, σάλτσα και γαρνίρουμε με ξερό δυόσμο.

Σπαγγέτι θαλασσινών

Τι χρειαζόμαστε:

  • 300-350 γρ. σπαγγέτι
  • 300 γρ. γαρίδες μέτριες
  • 100 γρ. μύδια καθαρισμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 3-4 ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες
  • ½ κουτ. γλυκού μπούκοβο
  • αλατοπίπερο
  • ελαιόλαδο
  • λίγες κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
  • Πώς το κάνουμε:

    1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τόσο όσο να γίνουν al dente.
    2. Ζεσταίνουμε 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο λάδι σε μια ρηχή κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Μετά από 3-4 λεπτά προσθέτουμε το μπούκοβο, τις γαρίδες και τα μύδια. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και τα σοτάρουμε για ακόμα 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα. Βράζουμε με κλειστό το καπάκι για 10 λεπτά.
    3. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα θαλασσινών.
    4. Προσθέτουμε πιπέρι και σερβίρουμε το φαγητό πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο μαϊντανό.

Σπαγγέτι θαλασσινών

Τι χρειαζόμαστε:

  • 300-350 γρ. σπαγγέτι
  • 300 γρ. γαρίδες μέτριες
  • 100 γρ. μύδια καθαρισμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 3-4 ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες
  • ½ κουτ. γλυκού μπούκοβο
  • αλατοπίπερο
  • ελαιόλαδο
  • λίγες κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
  • Πώς το κάνουμε:

    1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τόσο όσο να γίνουν al dente.
    2. Ζεσταίνουμε 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο λάδι σε μια ρηχή κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Μετά από 3-4 λεπτά προσθέτουμε το μπούκοβο, τις γαρίδες και τα μύδια. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και τα σοτάρουμε για ακόμα 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα. Βράζουμε με κλειστό το καπάκι για 10 λεπτά.
    3. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα θαλασσινών.
    4. Προσθέτουμε πιπέρι και σερβίρουμε το φαγητό πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο μαϊντανό.

Σπαγγέτι θαλασσινών

Τι χρειαζόμαστε:

  • 300-350 γρ. σπαγγέτι
  • 300 γρ. γαρίδες μέτριες
  • 100 γρ. μύδια καθαρισμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 3-4 ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες
  • ½ κουτ. γλυκού μπούκοβο
  • αλατοπίπερο
  • ελαιόλαδο
  • λίγες κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
  • Πώς το κάνουμε:

    1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τόσο όσο να γίνουν al dente.
    2. Ζεσταίνουμε 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο λάδι σε μια ρηχή κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Μετά από 3-4 λεπτά προσθέτουμε το μπούκοβο, τις γαρίδες και τα μύδια. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και τα σοτάρουμε για ακόμα 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα. Βράζουμε με κλειστό το καπάκι για 10 λεπτά.
    3. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα θαλασσινών.
    4. Προσθέτουμε πιπέρι και σερβίρουμε το φαγητό πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο μαϊντανό.

Σπαγγέτι θαλασσινών

Τι χρειαζόμαστε:

  • 300-350 γρ. σπαγγέτι
  • 300 γρ. γαρίδες μέτριες
  • 100 γρ. μύδια καθαρισμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 3-4 ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες
  • ½ κουτ. γλυκού μπούκοβο
  • αλατοπίπερο
  • ελαιόλαδο
  • λίγες κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
  • Πώς το κάνουμε:

    1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τόσο όσο να γίνουν al dente.
    2. Ζεσταίνουμε 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο λάδι σε μια ρηχή κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Μετά από 3-4 λεπτά προσθέτουμε το μπούκοβο, τις γαρίδες και τα μύδια. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και τα σοτάρουμε για ακόμα 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα. Βράζουμε με κλειστό το καπάκι για 10 λεπτά.
    3. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα θαλασσινών.
    4. Προσθέτουμε πιπέρι και σερβίρουμε το φαγητό πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο μαϊντανό.