Σπαγγέτι θαλασσινών
Τι χρειαζόμαστε:
- 300-350 γρ. σπαγγέτι
- 300 γρ. γαρίδες μέτριες
- 100 γρ. μύδια καθαρισμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 3-4 ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες
- ½ κουτ. γλυκού μπούκοβο
- αλατοπίπερο
- ελαιόλαδο
- λίγες κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
Πώς το κάνουμε:
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τόσο όσο να γίνουν al dente.
- Ζεσταίνουμε 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο λάδι σε μια ρηχή κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Μετά από 3-4 λεπτά προσθέτουμε το μπούκοβο, τις γαρίδες και τα μύδια. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και τα σοτάρουμε για ακόμα 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα. Βράζουμε με κλειστό το καπάκι για 10 λεπτά.
- Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα θαλασσινών.
- Προσθέτουμε πιπέρι και σερβίρουμε το φαγητό πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ παρακαλώ μπορείτε να σχολιάσετε . Αν η προσφερόμενες Υπηρεσίες μας σας άφησαν ικανοποιημένους η όχι , αν τα προσφερόμενα φαγητά σας άφησαν ικανοποιημένους , αν το servis μας ήταν μέτριο , καλό, πολύ καλό , άριστο .Η κάθε παρατήρηση σας θα είναι για εμάς δεκτή και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι . Σας ευχαριστούμε .