Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Σπαγγέτι θαλασσινών

Τι χρειαζόμαστε:

  • 300-350 γρ. σπαγγέτι
  • 300 γρ. γαρίδες μέτριες
  • 100 γρ. μύδια καθαρισμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 3-4 ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες
  • ½ κουτ. γλυκού μπούκοβο
  • αλατοπίπερο
  • ελαιόλαδο
  • λίγες κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
  • Πώς το κάνουμε:

    1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τόσο όσο να γίνουν al dente.
    2. Ζεσταίνουμε 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο λάδι σε μια ρηχή κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Μετά από 3-4 λεπτά προσθέτουμε το μπούκοβο, τις γαρίδες και τα μύδια. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και τα σοτάρουμε για ακόμα 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα. Βράζουμε με κλειστό το καπάκι για 10 λεπτά.
    3. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα θαλασσινών.
    4. Προσθέτουμε πιπέρι και σερβίρουμε το φαγητό πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ παρακαλώ μπορείτε να σχολιάσετε . Αν η προσφερόμενες Υπηρεσίες μας σας άφησαν ικανοποιημένους η όχι , αν τα προσφερόμενα φαγητά σας άφησαν ικανοποιημένους , αν το servis μας ήταν μέτριο , καλό, πολύ καλό , άριστο .Η κάθε παρατήρηση σας θα είναι για εμάς δεκτή και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι . Σας ευχαριστούμε .