Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Γλυκό στο λεπτό

Υλικά συνταγής

  • 1 συσκευασία στραγγιστό γιαούρτι
  • 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 5-6 μπισκότα τύπου digestive
  • 6 μέτριες φράουλες

Διαδικασία συνταγής

  1. Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας και τα απλώνουμε στον πάτο του ποτηριού.
  2. Προσθέτουμε την άχνη στο γιαούρτι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα το γιαούρτι.
  3. Πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες, τις καθαρίζουμε, τις κόβουμε σε φέτες και τις τοποθετούμε από πάνω.
  4. Πασπαλίζουμε με λίγη άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε.

Τα είδη της ζάχαρης