Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Μακαρονοσαλάτα με τόνο Δεν περιελαμβάνεται στον καταλογο του menu μας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο μακαρόνια βίδες
  • 2 τόνους σε νερό
  • 1 κρεμμύδι
  • άνιθο
  • 1 κεσεδ. γιαούρτι πλήρες
  • 1 μικρή μαγιονέζα


Πώς το κάνουμε:

  1. Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό. Σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
  2. Στίβουμε στις χούφτες μας τον τόνο και τον βάζουμε στα μακαρόνια.
  3. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και λίγο άνιθο και τα προσθέτουμε κι αυτά στα μακαρόνια.
  4. Προσθέτουμε το γιαούρτι και την μαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά.


Ζελέ με φρέσκα φρούτα Δροσερό επιδόρπιο με ζελέ και ψιλοκομμένα φρούτα εποχής


 

 

 

 

 

 

 

 

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 φακελάκια ζελέ σε σκόνη (γεύση της επιλογής σας)
  • 2-3 κούπες ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα εποχής.



Πώς το κάνουμε:

  1. Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής, το βάζουμε σε φόρμα και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει ελαφρώς.
  2. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα και τα ρίχνουμε στο ζελέ χωρίς να ανακατέψουμε.
  3. Ξαναβάζουμε στο ψυγείο, μέχρι να πήξει τελείως.
  4. Ξεφορμάρουμε βουτώντας τη φόρμα σε καυτό νερό για λίγα δευτερόλεπτα.
  5. Αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.