Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Γιώργος Στρατηγάκης



Ξεκινάμε  να  γνωρίσετε ένα ένα τους δικούς σας ανθρώπους .

George Stratigakis  Η όπως βαφτίστηκε Γιώργος Στρατηγάκης  ζήτησε ένα κάλο βιογραφικό  η  συνέχεια επί της οθόνης σας .

1-           Ηθοποιός και μελλοντικός  ζεν –πρεμιέ  ήδη φέτος πήρε το βάπτισμα του πυρός  σε μια σειρά στο Μεγάλο Κανάλι με θέμα την μαγειρική σαν βοηθός άντε και του χρόνου αναβαθμισμένος νεαρέ .

2-           Μπάρμαν ναι όπως το ακούτε είναι κοντά μας για δεύτερη χρονιά  οπότε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

3-           Τελικά φίλοι μου όταν είσαι μια μελλοντική φίρμα έχεις όλες της γυναίκες δίπλα σου η εικόνες μιλάνε μήνες τους


Εδώ δεν γράφεις και δεν λες τίποτα .
Κανένα σχόλιο ,,,































Από την  Σειρά στο MEGA















Και εδω στο Παλούκι  σε στιγμές εργασίας και χαράς στο Μπουκιά και Θάλασσα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΚΟΣ



Ξεκινάμε  να  γνωρίσετε ένα ένα τους δικούς σας ανθρώπους .
Γιάννης ΜΠΑΚΟΣ ένα καλοσυνάτο παιδί που κάνει πάρα πολλά παρά το νεαρό της Ηλικίας  του .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ



Φίλες μου και Φίλοι μου



Πραγματικά με κάνετε να νοιώθω τόσο καλά  βλέποντας  .



Σε καθημερινή βάση ότι ανεβαίνουμε σε στόχους που βάλαμε αρχικά στο Ιντερνέτ.



Πέραν τον προσδοκιών μας πλέον μια και από χθες είμαστε ανοικτή όλη την ημέρα .



Σε καθημερνή βάση θα επικοινωνούμε ιντερνετικά και ακόμα θα δείτε και άλλα πολλά  επειδή τα πολλά λόγια δεν μας  αρέσουν τα δείγματα μιλάνε  μόνα τους .



Α) Στόχος προφίλ μου  στην Google είχαμε σαν στόχο 10000 προβολές σε ένα μήνα από την λειτουργιά του  της ξεπεράσαμε  κλείνοντας ο Μήνας 4-Μαίου με 4  Ιούνιου 10600 προβολές .



Β) Στόχος Block είχαμε σαν στόχο της 1500 με 2000 προβολές  φράσαμε και εδώ με ένα μήνα παρουσίας της 2400 .


Άπλα ένα μεγάλο ευχαριστώ


Bek christakopoulos



Γεμιστά αλά mama


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι χρειαζόμαστε:

  • 5 Ντομάτες
  • 5 Πιπεριές
  • 2 κρεμμύδια
  • 1 κούπα σταφίδες
  • 1 σακουλάκι κουκουνάρι
  • ελαιόλαδο
  • 1 1/2 κούπα ρύζι(καρολίνα)
  • 1 κουτι κον κασέ
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 κ.σ. πελτέ
  • 3 κ.σ. ζάχαρη
  • αλάτι - πιπέρi

    AdTech Ad

    Πώς το κάνουμε:

    1. Αδειάζουμε τις ντομάτες και τρίβουμε στο multi την ψίχα, τη ζάχαρη και τον πελτέ. Πλένουμε καλά το ρύζι και το ανακατεύομαι με τις σταφίδες και το κουκουνάρι.
    2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε και τον μαϊντανό και τα ρίχνουμε όλα στην κατσαρόλα για 15 λεπτά βράση.
    3. Γεμίζουμε τα γεμιστά και λιώνουμε στο multi το κον κασέ.
    4. Ανακατεύουμε το κον κασέ με το ρύζι που περίσσεψε από το γέμισμα και περιχύνουμε το ταψί. Από πάνω ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό και λίγο ελαιόλαδο.
    5. Προαιρετικά τρίβουμε από πάνω φέτα.
    6. Ψήνουμε για μία ώρα στους 180 βαθμούς.

ΦΩΛΙΑ ΜΕ ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙΑ