-
3 αυγά χωρισμένα
-
150 γρ. ζάχαρη
-
200 γρ. τυρί κρέμα μασκαρπόνε
-
300 γρ. κρέμ φρές παχύρευστη ή κρέμα γάλακτος παχύρευστη
-
1 λοβό βανίλιας
-
10 - 12 μπισκοτάκια oreo
-
τρίμμα σοκολάτας
Σαλτσα σοκολάτας
-
75 γρ. κουβερτούρα
-
100 γρ. κρέμα γαλακτος
Πώς το κάνουμε:
-
Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη, τη βανίλια, την κρέμα και το μασκαρπόνε μεχρι να γίνει ενιαίο μίγμα.
-
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε στο μιγμα των κρόκων με απαλές κινήσεις.
-
Βάζουμε το μισό μίγμα σε μια μακρόστενη φόρμα και θριματιζουμε τα μισά μπισκότα με τα χέρια μας απο πάνω.
-
Βάζουμε και το υπόλοιπο μίγμα και από πάνω τα υπόλοιπα μπισκότα πάλι χοντροκομμένα με τα χέρια μας.
-
Βάζουμε στην κατάψυξη τη φόρμα για 1 βράδυ, ιδανικά.
-
Ξεφορμάρουμε βουτώντας στιγμιαία τη φόρμα σε καυτό νερο.
-
Κόβουμε φέτες και διακοσμούμε με τρίμμα σοκολάτας και σαλτσα σοκολάτας.
-
Τη σάλτσα την κανουμε λιωνοντας τη σοκολάτα μέσα στη ζεστή κρέμα γάλακτος.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εκτός από μπισκότα μπορειτε να βάλετε ξηρούς καρπούς, κομματάκια
μαρέγκας, κουφετάκια m&ms, ή ο΄τι αλλο σας αρέσει. Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ παρακαλώ μπορείτε να σχολιάσετε . Αν η προσφερόμενες Υπηρεσίες μας σας άφησαν ικανοποιημένους η όχι , αν τα προσφερόμενα φαγητά σας άφησαν ικανοποιημένους , αν το servis μας ήταν μέτριο , καλό, πολύ καλό , άριστο .Η κάθε παρατήρηση σας θα είναι για εμάς δεκτή και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι . Σας ευχαριστούμε .