Χρειαζόμαστε:
- 250 γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 2 πιπεριές φλωρίνης
- 1 πιπεριά πράσινη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 φλ τσ ελαιόλαδο
- 250 γρ φέτα τριμμένη
- 1 κ γ πάπρικα
- 1 κ γ ρίγανη
- 1 κ σ ξύδι
- 1 πρέζα μπούκοβο
Πώς το κάνουμε:
- Βάζω όλα τα υλικά στο μούλτι και τα αλέθω καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια αλοιφή.
- Τη βάζω στο ψυγείο να σφίξει το πολύ 45' και σερβίρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ παρακαλώ μπορείτε να σχολιάσετε . Αν η προσφερόμενες Υπηρεσίες μας σας άφησαν ικανοποιημένους η όχι , αν τα προσφερόμενα φαγητά σας άφησαν ικανοποιημένους , αν το servis μας ήταν μέτριο , καλό, πολύ καλό , άριστο .Η κάθε παρατήρηση σας θα είναι για εμάς δεκτή και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι . Σας ευχαριστούμε .