Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Τυρικαυτερή Παραγωγή μας


















Χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 πιπεριές φλωρίνης
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 φλ τσ ελαιόλαδο
  • 250 γρ φέτα τριμμένη
  • 1 κ γ πάπρικα
  • 1 κ γ ρίγανη
  • 1 κ σ ξύδι
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • Πώς το κάνουμε:

    1. Βάζω όλα τα υλικά στο μούλτι και τα αλέθω καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια αλοιφή.
    2. Τη βάζω στο ψυγείο να σφίξει το πολύ 45' και σερβίρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ παρακαλώ μπορείτε να σχολιάσετε . Αν η προσφερόμενες Υπηρεσίες μας σας άφησαν ικανοποιημένους η όχι , αν τα προσφερόμενα φαγητά σας άφησαν ικανοποιημένους , αν το servis μας ήταν μέτριο , καλό, πολύ καλό , άριστο .Η κάθε παρατήρηση σας θα είναι για εμάς δεκτή και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι . Σας ευχαριστούμε .