Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Φιλέτο ψαριού με τραγανή κρούστα στο φούρνο

Περιγραφή

Ένα πιάτο με πολύ ξεχωριστή γεύση που αξίζει να δοκιμάσετε!

 

 

  

Τι χρειαζόμαστε:

  • 7-8 Φιλετα από ψάρι της αρεσκείας σας (γλωσσα, μπακαλιάρο, γαλέο)
  • Τριμμένη φρυγανιά έτοιμη ή 3-4 παξιμάδακια για ντάκο αλεσμένα στο μουλτι
  • Μισό βαζάκι λιαστές ντομάτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • 2 κ.γ. βασιλικό ξερό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

    Πώς το κάνουμε:

    1. Αραδιάζουμε τα φιλέτα μας στο ταψι, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
    2. Στο μούλτι βάζουμε τις λιαστές, τον σκόρδο, το ξύσμα, το χυμό λεμονιού, τον βασιλικό και λίγο από το λάδι από το βαζάκι με τις λιαστές ντοματες και αλέθουμε. Αλοίφουμε με τον πολτό κάθε φιλέτο.
    3. Στη συνέχεια προσθέτουμε σε κάθε φιλέτο τριμμένη φρυγανιά έτοιμη ή αυτή που έχουμε φτιάξει μέχρι να καλυφθουν τελείως.
    4. Ψηνουμε για μισή ώρα περίπου στον αέρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ παρακαλώ μπορείτε να σχολιάσετε . Αν η προσφερόμενες Υπηρεσίες μας σας άφησαν ικανοποιημένους η όχι , αν τα προσφερόμενα φαγητά σας άφησαν ικανοποιημένους , αν το servis μας ήταν μέτριο , καλό, πολύ καλό , άριστο .Η κάθε παρατήρηση σας θα είναι για εμάς δεκτή και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι . Σας ευχαριστούμε .