ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες από το κεφάλι και τα εντεράκια και τις αλατίζουμε καλά.
Τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί και από πάνω ρίχνουμε μπόλικη κάππαρη και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι μόνο το πράσινο μέρος.
Σε μπολάκι βάζουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο και τα χτυπάμε να ενωθούν σε μια παχύρρευστη σάλτσα.
Περιχύνουμε τις σαρδέλες με τη σάλτσα μουστάρδας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- ½ κιλό σαρδέλες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ.σ. μουστάρδα Hellmann’s
- 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις
- 1 σφην. ξύδι μπαλσάμικο
- 2 κ.σ. κάππαρη
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες από το κεφάλι και τα εντεράκια και τις αλατίζουμε καλά.
Τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί και από πάνω ρίχνουμε μπόλικη κάππαρη και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι μόνο το πράσινο μέρος.
Σε μπολάκι βάζουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο και τα χτυπάμε να ενωθούν σε μια παχύρρευστη σάλτσα.
Περιχύνουμε τις σαρδέλες με τη σάλτσα μουστάρδας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ παρακαλώ μπορείτε να σχολιάσετε . Αν η προσφερόμενες Υπηρεσίες μας σας άφησαν ικανοποιημένους η όχι , αν τα προσφερόμενα φαγητά σας άφησαν ικανοποιημένους , αν το servis μας ήταν μέτριο , καλό, πολύ καλό , άριστο .Η κάθε παρατήρηση σας θα είναι για εμάς δεκτή και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι . Σας ευχαριστούμε .