Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Γαρίδες σαγανάκι με ούζο

Ένας θαλασσινός μεζές που μπορεί να σερβιριστεί και ως ορεκτικό.
Bήμα 1: Ετοιμάστε τις γαρίδες. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σοτάρετε για 5-6 λεπτά μέχρι να μαραθούν και προσθέστε τις γαρίδες. Συνεχίστε να σοτάρετε για άλλα 3-4 λεπτά και σβήστε με το ούζο. Αφήστε να εξατμιστεί για 1 λεπτό και προσθέστε αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, το εστραγκόν, ανακατέψτε και αφήστε τα να μαγειρευτούν για 10-15 λεπτά.
Bήμα 2: 2-3 λεπτά πριν τελειώσει το μαγείρεμα προσθέστε τη φέτα. Αφήστε για 5 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία και σερβίρετε.
Λίστα υλικών για 3 μερίδες :
12 γαρίδες Νο4 (καθαρισμένες)
1 μέτριο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
100ml ούζο
350g σάλτσα τομάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ παρακαλώ μπορείτε να σχολιάσετε . Αν η προσφερόμενες Υπηρεσίες μας σας άφησαν ικανοποιημένους η όχι , αν τα προσφερόμενα φαγητά σας άφησαν ικανοποιημένους , αν το servis μας ήταν μέτριο , καλό, πολύ καλό , άριστο .Η κάθε παρατήρηση σας θα είναι για εμάς δεκτή και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι . Σας ευχαριστούμε .