Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Βίδες με ψαρονέφρι

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο μακαρόνια βίδες
  • 1 κρασοπότηρο λάδι
  • 1 κρασοπότηρο κρασί
  • 2 κομμάτια ψαρονέφρι
  • 1 καπνιστή μπριζόλα ή ένα πακέτο μπέικον
  • 1 συσκευασία μανιτάρια
  • 1 πιπερια κόκκινη
  • 1 πιπερια πράσινη
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 κουταλια της σούπας πελτέ ή 2 ντομάτες ώριμες αλεσμένες στο μπλέντερ
  • αλάτι και πιπέρι

Πώς το κάνουμε:

  1. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει τα μακαρόνια.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζουμε το ψαρονέφρι αφού πρώτα το κόψουμε σε φέτες μαζί με τη μπριζόλα ή το μπέικον.
  3. Τα αφαιρούμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
  4. Βαζουμε ξανά το ψαρονέφρι και τη μπριζόλα μέσα με τα λαχανικά και σβήνουμε με το κρασί.
  5. Διαλύουμε τον πελτέ σε λίγο νερό και τον προσθέτουμε στο φαγητό.
  6. Αν βάλουμε ντομάτα τη βάζουμε αντι του πελτε.
  7. Αλατοπιπερωνουμε και βαζουμε μέσα και τα σουρωμένα ζυμαρικά.
  8. Ανακατεύουμε και...καλή όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ παρακαλώ μπορείτε να σχολιάσετε . Αν η προσφερόμενες Υπηρεσίες μας σας άφησαν ικανοποιημένους η όχι , αν τα προσφερόμενα φαγητά σας άφησαν ικανοποιημένους , αν το servis μας ήταν μέτριο , καλό, πολύ καλό , άριστο .Η κάθε παρατήρηση σας θα είναι για εμάς δεκτή και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι . Σας ευχαριστούμε .