Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Σπιτική Λεμονάδα


ΥΛΙΚΑ

  • Για τη λεμονάδα

    • 200 γρ. ζάχαρη

    • 1000 γρ. νερό

    • 8 γρ. ξύσμα λάιμ

    • 35 γρ. ξύσμα λεμονιού

    • 2,5 γρ. βανίλια φυσική

    • 15 γρ. λέμονγκρας

    • 350 χυμό λεμονιού

    • Φύλλα δυόσμου

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Για τη λεμονάδα

  • Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα, εκτός από τον χυμό λεμονιού, και φέρνουμε σε βρασμό.
    Σβήνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, σκεπάζουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
    Σουρώνουμε και τοποθετούμε στο ψυγείο για να παγώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ παρακαλώ μπορείτε να σχολιάσετε . Αν η προσφερόμενες Υπηρεσίες μας σας άφησαν ικανοποιημένους η όχι , αν τα προσφερόμενα φαγητά σας άφησαν ικανοποιημένους , αν το servis μας ήταν μέτριο , καλό, πολύ καλό , άριστο .Η κάθε παρατήρηση σας θα είναι για εμάς δεκτή και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι . Σας ευχαριστούμε .