Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Freddo Cappuccino

Freddo Cappuccino

Τι χρειαζόμαστε:

  • εσπρέσσο
  • γάλα φρέσκο με 3,5% λιπαρά
  • ζάχαρη (προαιρετικά)






    Πώς το κάνουμε:

    1. Τοποθετούμε τον καφέ στο κλείστρο μας και το πατάμε με πατητήρι χειρός για να στρώσουμε τον καφέ μας σωστά (μην ξεχνάμε οτι το νερό δεν πάει στην ανηφόρα).
    2. Αφού αφήσουμε να τρέξει λίγο νερό απο την μηχανή μας κουμπώνουμε το κλείστρο μας και αφήνουμε να τρέξει ο εσπρέσσο.
    3. Μέχρι να γίνει ο καφές χτυπάμε το κρύο γάλα μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα.
    4. Μόλις είναι έτοιμος ο καφές προσθέτουμε την ζάχαρη που επιθυμούμε και χτυπάμε για 2 δευτερόλεπτα σε ένα shaker μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε δύο παγάκια και χτυπάμε για άλλα δύο δευτερόλεπτα μέχρι να κρυώσει ο καφές και να εγκλωβιστούν όλα του τα αρώματα.
    5. Σερβίρουμε σε ποτήρι με παγάκια, σουρώνοντας τον καφέ από τα πρώτα παγάκια και προσθέτουμε το χτυπημένο γάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ παρακαλώ μπορείτε να σχολιάσετε . Αν η προσφερόμενες Υπηρεσίες μας σας άφησαν ικανοποιημένους η όχι , αν τα προσφερόμενα φαγητά σας άφησαν ικανοποιημένους , αν το servis μας ήταν μέτριο , καλό, πολύ καλό , άριστο .Η κάθε παρατήρηση σας θα είναι για εμάς δεκτή και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι . Σας ευχαριστούμε .